jueves, 17 de octubre de 2013

TRAIL I ULTRA TRAIL COMTES d'ERILL, 12-10-2013

Aquest Dissabte 12 d'Octubre es va cel.lebrar, amb sortida i arribada al Pont de Suert, la TRAIL COMTES D'ERILL (TCE) i l'ULTRA TRAIL COMTES D'ERILL (UTCE), una de les probes més importants i esperades de la temporada pels corredors de muntanya ribagorçans, ja que és la 1ª ultra que s'organitza en aquest territori. Les curses, que organitza el CEAR, ( amb l'empresa BACK IN TRACK), va reunir uns 115 corredors.

Pel que fa a la TCE, 45 participants van còrrer pels 18 km i uns 2.000m de desnivell acumulat del seu recorregut, entre ells 2 socis del CEAR; Victor ,que va aconseguir una meritòria 3ª posició, i Ivan.

-Victor Romero; temps 2h04'09"/ 3ª posició
-Ivan Garcia; temps 2h33'31"/ 16ª posició

Tots resultats TCE:

Pel que fa a la UTCE, 70 corredors van desafiar els 80 km i els 11.000m aprox. de desnivell acumulat, entre ells 3 socis, encara que solament 2 van podre finalitzar-la, Montse i Alex, ja que "Percha" va haver d'abandonar per problemas musculars. Destacar la 2ª posició de Montse, (que és com la 1ª posició), ja que va creuar la línia d'arribada juntament amb la seva companya Marta Rosell, que va ser 1ª.